top of page
princegrum_iso.png

 AJANKOHTAISTA 

15.5.2022
Mitä Fortunassa tällä hetkellä tapahtuu?

 

Keväisenä pimeänä yönä koko Fortunaa tärisytti valtava luonnonmullistus. Glaciesin alkulähde Nix alkoi hohtamaan ennenkuulumattoman sinisenä – valaisten koko Fortunan. Nixin voima sai Glaciesin jäämantereen laajenemaan jopa niin, että ikijää tarttui kiinni Kimenian rannikkoon ja vuoristoon. Luonnonilmiö on herättänyt paljon hämmennystä ja kysymyksiä sekä pelkoa. Kimenialaiset eivät ainakaan ole mielissään asiasta. Miten tällaista saattaa tapahtua juuri, kun vasta Glacies nimitti itsensä itsenäiseksi valtioksi? On vain ajan kysymys millaisia vaikutuksia tällä on Fortunaan ja kuinka Neuvosto aikoo asiaan suhtautua.

 

Rauhanturvaajien Kenraali Alistair Hunter on ilmoittanut jäävänsä varhaiselle eläkkeelle. Miksi niin vähän aikaa kenraalin virassa ollut mies yhtäkkiä lopettaa? Ei ikääkään ole vielä miksikään. Suurten kysymysten äärellä on seuraavan Kenraalin paikka näin ollen vapautunut ja rauhanturvaajat ovat jääneet ilmoitusta lukuunottamatta suurempia selityksiä vaille. Kellä on sisua nousta seuraavaksi Kenraaliksi Alistair Hunterin paikalle?

 

Kaiken tämän lisäksi muutama vuosi sitten esiin tullut rikollisjengi Aranea on vavisuttanut Fortunan kansalaisia ja pitänyt Rauhanturvaajien pinnan kireällä sekä maineen kuralla. Mutta entäs tämä sitten? Vuosi sitten itsensä ilmiantanut Aranean pomo on yllättäen vapautettu vankilasta epäillyistä rikkeistä huolimatta. Nyt kun pahamaineinen jengi on saanut pomonsa takaisin, mitä he seuraavaksi keksivät Fortunan päänmenoksi – eritoten Rauhanturvaajien?

bottom of page