top of page

 MUODONMUUTOS 

Fortunassa jokainen ihminen kantaa geeniperimänsä mukaista pedonverta sisällään. Pedonveri on vahvaa, se tahtoo päästä vapaaksi, vallata elävän kehon itselleen. Tätä vastaan taistelu on fortunalaisille arkipäivää, sillä esimerkiksi vahvat tunnereaktiot voivat herättää pedonveren ja seuraukset voivat olla vakavat.

 

Ihmiskeho taistelee petomuotoa vastaan ja ajan myötä se alkaa vahingoittaa ihmistä, syödä tuota sisältäpäin. Ainoastaan alkulähde, maaginen kristallikivi, voi läsnäolollaan helpottaa muuntumista ja rauhoittaa pedonverta. Sellaisen avulla ihminen voi jopa pysyä järjissään ja rauhanomaisena petomuodossaankin, ilman fyysisiä tuskia.

 

Ilman alkulähteen apua petomuodossa pysyminen alkaa tuntien kuluessa vahingoittaa muuntunutta: se aiheuttaa erilaisia oireita, joista yleisimpiä ovat sisäinen ja ulkoinen verenvuoto. Mitä pidempään petomuodossa pysytään, sitä merkittävämmin keho panee vastaan ja aiheuttaa pahimmillaan jopa pysyviä kudos- ja elinvaurioita. 

 

Mitä kauemmin hahmosi pysyttelee petomuodossaan, sitä vaikeampaa sen on palautua takaisin ihmiseksi. Pedoksi jääneitä ihmisiä Fortuna ja sen meret ovat pullollaan... ehkä jopa kaikki hirviöt ovat joskus olleet ihmisiä, kadonneita lajeja, jotka ovat menettäneet ihmisyytensä kauan sitten...

Pedonveren hallinta on vaihtelevaa, mutta kuitenkin suurin osa fortunalaisista kykenevät hillitsemään petopuolensa ja pysyttelemään ilman ongelmia niin kutsutussa puolimuodossaan. Tällöin ihmiskeho saa lajilleen ominaisia eläimellisiä piirteitä, mutta mieli ja järki pysyvät, eikä muuntuminen yleensä aiheuta minkäänlaisia kipuja.​

yottis.png
miltu7.png

 MUODOT 

IHMISMUOTO

Ihmismuoto on aina tavallinen ihminen. Koska Fortuna on fantasiapeli, hyväksymme epärealistisuutta aivan kaikessa, ihonväristä lähtien aina silmien väriin, korvien muotoon ja jopa kyborgisiin kehon osiin - toivomme, että hahmot ovat uniikkeja!

HUOM! Capital vaatii aina vierailijoiltaan ja siellä asuvilta puhdasta ihmismuotoa eivätkä hybridit saa astua sinne jalallakaan​​​

PUOLIMUUNTUNUT

Puolimuoto on yhä pääasiassa ihminen, mutta hahmosta riippuen eläimellisiä piirteitä voi olla enemmän tai vähemmän. Hahmo ei muunnu suoraan ihmisestä pedoksi ns. "maagisesti poksahtamalla", vaan muuntuminen on fyysinen prosessi. Puolimuoto on jonkinlainen välimuoto hahmosi ihmis- ja petomuodon väliltä, mutta tässä muodossaan hahmosi kykenee vielä kommunikoimaan ja toimimaan inhimillisesti. Mitä pidemmälle hahmosi antaa petopiirteidensä levitä, sitä vaikeammaksi sen ihmismielen kontrolli käy.

PETOMUOTO

Hahmo menettää täydellisesti kaikki ihmispiirteensä. Pedot eivät täysin kykene kommunikoimaan muiden petojen tai ihmisten kanssa - vaikka niiden ääntelyn seasta voikin erottaa yksittäisiä, epämääräisiä sanoja. Jokainen hahmo kuuluu johonkin lajiin, ja sen petomuoto omaa lajilleen ominaisia piirteitä jotka löydät laji-osiosta. Pedot voivat olla ihmisiä pienempiä tai massiivisia jättejä, niiden ulkonäön ei tarvitse imitoida täysin realistisia eläimiä.

Mikäli hahmosi ei ole koskaan muuntunut, sinun ei tarvitse keksiä sille kaikkia muotoja. 

LUE LISÄÄ MUODONMUUTOKSESTA FOORUMILLA!

bottom of page