top of page
rilla7.png

 HAHMONLUONTI 

Fortunassa ei vaadita superpitkiä esittelytekstejä, sillä kannustamme pelaajia rakentamaan ja kuvaamaan hahmojaan ensisijaisesti pelaamalla. Löydät hahmonluonnin tietovaatimukset TÄÄLTÄ!

Fortuna on fantasiaroolipeli, joten käytä luovuuttasi hahmoa luodessasi. Tee siitä itsellesi mieleinen ja uniikki, sinulle sopiva ja mielenkiintoinen pelattava, älä jumitu ajattelemaan turhaa realismia! 


Hahmoilla hyväksytään face claimit, mutta vain havainnollistavassa merkityksessä - älä länttää julkimon kuvaa hahmosi esittelyyn vaan piilota se linkin taakse.

Hahmosi saa tuntea muita entuudestaan: huomioi muiden hahmojen maine ja sovi asioista off-gamessa. Mikäli haluat hahmosi johonkin asemaan tai yhteisöön, ole yhteydessä niiden vastuupelaajiin Discordissa!


Hyväksytä hahmosi aina Uusi hahmo-kohdassa foorumilla. Saat ottaa uuden hahmon mukaan aina kun aikaisemmalla on pelattu yksi valmis peli.​

Huomioi, että jokaisella pelaajalla voi olla korkeintaan kolme hybridihahmoa.

Ensimmäinen hahmosi ei saa olla hybridi  eikä se saa kuulua välittömästi Neuvostoon.

Kun ensimmäinen hahmosi on hyväksytty, sinulla on lupa rekisteröityä foorumille. Älä tee tunnusta ennen hahmosi hyväksyntää!

bottom of page