top of page

 PELAAMINEN FORTUNASSA 

Kun ensimmäinen hahmosi on hyväksytty ja olet kirjautunut foorumille sinusta on tullut yksi Fortunan pelaajista. Tässä muutama tipsi siitä miten pelaaminen lähtee sujumaan.

Luo ensin lokikirja peleille ja seuranhaku, jossa voit kertoa millaisia kuviota haet hahmoillesi. Peliseuraa saa nopeiten Discordista. Muista pitää huoli siitä, että lokikirjasi on ajan tasalla!

Jos et meinaa päästä heti alkuun, kysy apua Discordissa, me autetaan!

Olet vapaa luomaan isojakin juonia ja pelikuvioita milloin tahansa. Suunnittele niitä meidän muiden kanssa yhdessä!​

 

Sallimme miedon autohitin, mutta saat blokata liian rajun meiningin mm. tappeluissa. Meillä on käytössä myös noppa, jolla voit halutessasi arpoa roolien lopputuloksia!

 

Voit keskeyttää tai lopettaa pelit halutessasi milloin tahansa. Muistathan myös sallia saman toisillekin! Vaikka Fortuna on aktiivinen roolipeli, emme vaadi nopeaa vastaustahtia. Tämä on harrastus, joten mene oman inspiraatiosi mukaan tukahduttamatta sitä! 

Roolipelimme sisällön ohjenuorana suosittelemme vertaamaan tuottamaasi materiaalia K16-viihteeseen. Yltiöllisen seksuaalinen tai väkivaltainen, yksityiskohtainen ja mässäilevä sisältö ei ole Fortunassa sallittua. Tällä suojelemme kanssapelaajiamme sekä pidämme huolen, että roolipelimme sisältö noudattaa Proboardsin sääntöjä!

miltu2.png
bottom of page