top of page

 PELAAMINEN FORTUNASSA 

Kun ensimmäinen hahmosi on hyväksytty ja olet rekisteröitynyt foorumille sinusta on tullut yksi Fortunan pelaajista. 

Luo ensiksi hahmosi tuleville peleille lokikirja, johon listaat pelatut pelit tapahtumajärjestyksessä. Luo myös seuranhaku, jossa kerrot millaisia kuviota haet hahmoillesi. Muista pitää lokikirjaa sekä seuranhakua ajan tasalla, jotta sinä ja kanssapelaajasi pysyvät kärryillä hahmosi menoista!

​​

Olet vapaa luomaan isojakin juonia ja pelikuvioita milloin tahansa. Kysy rohkeasti seuraa Discord-serverimme haippikanavilla, sillä sitä kautta saat nopeiten peliseuraa itsellesi! Pidä myös silmällä juonimyssy-kanavaa, johon kuka tahansa saa laittaa juoniehdotuksia ja seuranhakupyyntöjä hahmoilleen.

 

Munchaus, metapelaaminen ja muut yleisesti roolipelietikettiä rikkovat pelityylit eivät kuulu peliimme. Munchaus ja metapelaaminen eivät kuulu peliimme. Sallimme miedon autohitin, mutta saat aina blokata liian rajun meiningin mm. tappeluissa. On kohteliasta kuitenkin kysyä aina ensin vastapelaajalta onko autohitti okei, sillä jokaisen rajat ovat yksilölliset. Meillä on foorumilla käytössä myös noppa, jolla voit halutessasi arpoa lopputuloksia yllätyksellisiin tilanteisiin, tai vaikkapa hahmojen väliseen mittelöön!

 

Voit keskeyttää tai lopettaa pelit halutessasi milloin tahansa. Muistathan myös sallia saman toisillekin! Vaikka Fortuna on aktiivinen roolipeli, emme vaadi nopeaa vastaustahtia. Tämä on harrastus, joten mene oman inspiraatiosi mukaan tukahduttamatta sitä!

Roolipelimme sisällön ohjenuorana suosittelemme vertaamaan tuottamaasi materiaalia K16-viihteeseen. Yltiöllisen seksuaalinen tai väkivaltainen, yksityiskohtainen ja mässäilevä sisältö ei ole Fortunan foorumilla sallittua. Tällä suojelemme kanssapelaajiamme sekä pidämme huolen, että roolipelimme sisältö noudattaa Proboardsin sääntöjä!

miltu2.png
bottom of page